Olie & Vetophoping in Rioleringen

Olie & vetophoping in rioleringen, buffer- en beluchtingstanks
Een effectieve afvalwaterverwerking en goed doorstromende afvoerleidingen zijn nauw met elkaar verbonden. Van de vele producten op de markt die beweren dat zij verstoppingsproblemen verhelpen zijn de oplossingen aangeboden door het MICROCAT gamma toonaangevend.
  
Zij leveren een combinatie van micro-organismen, enzymen(biokatalysatoren) en andere ingrediënten die samenwerken om het vet in afvoerleidingen, vetputten, rioleringsnetwerken en afvalwaterzuiveringsinstallaties zachter te maken, los te weken, te verwijderen en af te breken. Op deze wijze worden deze systemen schoon en geurvrij gehouden.
 

Gedroogde of vloeibare producten, sinds tientallen jaren in ontwikkeling, zijn in staat, vetachtige substanties, die afvoernetwerken verstoppen en geuroverlast veroorzaken, af te breken.
Wanneer de producten regelmatig gebruikt worden, kan dit besparingen opleveren naar de reinigingskosten van vetafscheiders, pompstations, riolen en afvoeren.
 
Industriële en gemeentelijke rioolnetwerken
bevatten vaak gebieden(knelpunten) waar vetten zich ophopen. Dit kunnen pompputten zijn of secties van het riool waar de stroomsnelheid van het water gering is.
Onze microbiële producten voor industriële vetafbraak behoren tot werelds meest effectieve op dit gebied en helpen bij het verminderen van conventioneel rioolonderhoud doordat zij de riolering en pompputten vrij van vetten houden.
Daarnaast resulteert dit in een verbetering van het afvalwaterzuiveringsproces aangezien er minder vetten naar de afvalwaterzuiveringsinstallatie stromen.

In de praktijk betekent dit: EFFECTIEF MINDER ONDERHOUDSKOSTEN !