Oplossingen & producten voor onderhoud en reiniging van afvoeren, vetputten & riolen.

 

Divoco Environmental Solutions levert diverse oplossingen voor het verstopping- en geurvrij houden van afvoeren, vetafscheiders en rioolnetwerken. Deze oplossingen zijn namelijk geschikt voor alle soorten afvoeren, riolen, vetafscheiders., pompputten en andere afvalsystemen.

Huishoudens, restaurants, fastfood ketens, hotels, traiteurs, horeca, levensmiddelenproducenten en andere produceren namelijk veel afvalwater. Vet- en olierijk afvalwater uit keukens en ander afvalwater van wasmachines en sanitaire installaties.

Dit zorgt voor verstopte afvoerleidingen, overvolle vetputten en vetophoping in leidingen, afvoerbuizen en riolen. Deze hinderlijke vetophopingen zorgen ook nog voor geurhinder, verstoppingen en kostelijke interventies. Vooral dan als ze voorkomen op het verkeerde moment.

De aanpak, ontvetten, ontgeuren en reinigen van dit afvalwater gebeurt door ons op een duurzame en zeer milieuvriendelijke manier. Aldus bieden wij oplossingen voor terugkerende vetproblemen en geuroverlast in leidingen, afvoerbuizen, rioolstelsels, gemalen, pompputten en vetvangers.

Onze MICROCAT oplossingen met het sterproduct "de BioPOP vetverslinder” is in staat om vetachtige substanties, die afvoernetwerken verstoppen en tevens geuroverlast veroorzaken, op een milieuvriendelijke wijze biologisch af te breken.

Afbeelding invoegen 

 

Mits herhaalde inzet resulteert dit overwegend in een gunstiger kostenplaatje en een duurzame aanpak voor schoner afvalwater.

Bijdragen aan een duurzaam en biologisch afvalwaterbeheer is dan ook één van onze kerntaken.