Afvoer, Vetput en Rioolreiniging & onderhoud

 
Restaurant, Fast Food, Hotel, keukens enz.

Restaurants, fast food, hotels, traiteurs, Horeca, vleesverwerkende bedrijven en andere die vet- en olierijke afvalwater produceren hebben regelmatig overlast van verstopte afvoerleidingen en vetputten als gevolg van vetophoping. Deze verstoppingen komen altijd op het verkeerde moment, geven veel overlast terwijl de keuken volop in bedrijf is en de kosten voor het ontstoppen zijn aanzienlijk.
MICROCAT producten zijn in staat om vetachtige substanties, die afvoernetwerken verstoppen en geuroverlast veroorzaken, op een milieuvriendelijke wijze biologisch af te breken. Wanneer de producten met regelmaat gebruikt worden dan kan dit besparingen opleveren op het gebied van afvoerontstopping en vetafscheiderreiniging.
Voor meer informatie over hoe MICROCAT producten ingezet kunnen worden in afvoeren en vetafscheiders in de horeca en grootkeukens, neem vrijblijvend contact op.  2014-07 Flyer Microsan Biologisch Onderhoud NL.pdf
 
 

 

Riolering en Rioolgemalen

Lokale overheden krijgen steeds vaker te maken met verstoppingen in hun rioolnetwerk als gevolg van dierlijk en plantaardig vet dat zich ophoopt in rioolbuizen en rioolgemalen. Deze vetten hechten zich aan de wanden van deze systemen en in een relatief korte tijd kan er zich een drijflaag van vet vormen die voor problemen zorgt.
Divoco Environmental Services biedt voor deze problemen een nieuwe manier van rioolonderhoud. In plaats van curatief te reinigen werkt onze oplossing preventief. onze oplossing: de MICROCAT-BioPOP.
De MICROCAT-BioPOP bevat een breed scala aan vetafbrekende bacteriën die gevangen zitten in een langzaam in water oplossend cilindrische blok waardoor het mogelijk is met geringe arbeidsinspanning een rioolnetwerk te onderhouden en vetophopingen te voorkomen.
Divoco Environmental Services biedt buiten het productaanbod ook de mogelijkheid tot een complete service. De BioPOP's kunnen door ons geinstalleerd worden, vervangen volgens een tijdschema. Tegelijkertijd gebeurd er een inspectie van het in behandeling zijnde rioolsysteem inclusief rapportering.  Wij installeren de BioPOP's en vervangen ze gemeentelijke overheidsinstanties een complete services bestaande uit installatie en vervanging van de blokken en een regelmatige inspectie van het in behandeling zijnde rioolsysteem inclusief rapportage. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op.